NMI-s programok

Díjazottak lettünk!

Egyesületünk 2017. évben részt vett a Kultúrházak éjjel- nappal programsorozatában, melynek keretében farsangi bált szerveztünk, kiállítást láthattak az érdeklődők, valamint Tanodai Nyílt nap keretében a helyi önkormányzat és nyugdíjas klub részvételével hagyományőrző jelleggel farsangi fánk készítését leshették el a gyerekek.  Az országos program keretében pályáztunk is az innovációs díj elnyerésére az „Így újítunk mi” kategóriában. Nagy öröm volt számunkra, amikor kiderült, hogy országos 1. helyezést értünk el  a  SZAFI Tanoda - Tündérkert kialakítása című pályázatunkkal. Díjunkat Budapesten 2017. március 01. napján a Kultúrházak éjjel- nappal rendezvényének záró eseményén ünnepélyes díjátadó keretében vehettük át. Az okleveleket és a velük járó díjat  Závogyán Magdolna, Novák Péter és Bordás István adták át.  Köszönjük minden segítőnknek, támogatónknak a nálunk végzett munkát melynek eredményeként azt követően, hogy 2015. évben az Egyesület Ifi klubjának tagjai I. helyezést értek el és megnyerték a Leleményes Hős - Nemzeti Művelődési Intézet által kiírt pályázaton Testvérváros Kereső Hősök kategóriát, ismét sikeresek tudtunk lenni egy országos megmérettetésen!

 

Kultúrházak Éjjel-Nappal - 2017.02.10-11-12.

Egyesületünk idén második alkalommal csatlakozott a  Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozathoz Az idei rendezvényeink kiemelt témája a hagyományok megélését újraértelmező „Mindennapi hagyományaink” gondolata.  2017. évben Egyesületünk Farsangi Bállal, kézműves foglalkozásokkal, filmklubbal készül.
A 2017. évi Kultúrházak éjjel-nappal program meghirdetője és lebonyolítója a Magyar Népművelők Egyesülete. Partner a Hagyományok Háza, a Közösségfejlesztők Egyesülete, a Kulturális Központok Országos Szövetsége, a Népművészeti Egyesületek Szövetsége, továbbá az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Kft. Támogatóink az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap.  Az esemény fővédnöke dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár.

 

 

 

 

ZUMBA

2014/2015-ös tanévben elkezdődött a Zumba oktatás az általános iskolában és az óvodában, melynek időpontjai a következőek: 

  • az ovibában minden kedden 10:30-tól zumba minden csoportban;
  • iskolában szerdai napokon zumba a 2 osztállyal,  9:00 órától 14:00 a felsősökkel 15:00 az 1 osztállyal, csütörtöki napokon 3-4 osztállyal 9 órától.

A foglalkozásokat az egyesület fiatal munkatársa Gönczi Julianna (Julcsi) tartja.

Bővebben: ZUMBA

Gerinctorna a nyugdíjasok részére

A helyi Nyugdíjas Klub tagjai már több alkalommal segítették egyesületünk munkáját, rendezvényeinken házi készítésű süteményekkel kedveskedtek vendégeinknek. Szívességüket szerettük volna megköszönni azzal, hogy fiatal NMI-s munkatársunk Julcsi  meglepetés gerinctornát tartott a nyugdíjas klub ülésén a résztvevőknek 2016. március 03-án, mellyel nagy sikert aratott körükben. Ezt kö
vetően megállapodás született a két szervezet között arról, hogy hetente egy alkalommal rendszeresen tartjuk a foglalkozásokat a nyugdíjasok számára  a Közösségi Házban.

   

 

Bővebben: Gerinctorna a nyugdíjasok részére

Véget ért a Kultúrházak Éjjel-nappal program

                     

 

További cikkeink...

  1. Kultúrházak Éjjel-nappal