Archívum

NMI-s programok

 Meghívó

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrum és Nemzeti Művelődési Intézet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Irodája

2015. december 08-án 10.00 órától

„Kulturális Közfoglalkoztatás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2015” tárgykörű konferenciát szervez

 

Helyszín: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Bessenyei terme

                  4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5.

 

Bővebben: NMI-s programok

Közösségi tervezés

Nagy örömmel tájékoztatjuk a kedves olvasót, hogy a MOL Zöldövezet Program első fordulóján sikeresen továbbjutottunk. Ezt követően belevetettük magunkat a közösségi tervezésbe. Négy alkalommal ültünk össze, ahol részt vettek az helyi Ifjjúsági Klub fiataljai,  az Egyesület önkéntesei és az együttműködő partnerei (a település intézményeinek képviselői). A jó hangulatú beszélgetések alatt nagyon ötletes megoldások születtek arra, hogy a Tündérkertünket és környezetét miként tehetnénk még szebbé.

Bővebben: Közösségi tervezés

Nemzeti Művelődési Intézet és az Egyesületünk közös programjai II.

A Nemzeti Művelődési Intézet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Irodája 5 település értékfeltárási folyamatát segíti módszertani útmutatással. Ennek apropóján látogattak el a települések értékőrei Nyírgyulajba, hogy tapasztalataikat megosszák egymással és megismerjék a nyírgyulaji székhelyű Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület értékteremtő munkáját.

 

http://www.nmi.hu/Nemzeti-Muvelodesi-Intezet-Szabolcs-Szatmar-Bereg-Megyei-Irodaja/Nyirgyulaji-latouton-az-ertekorok

MOL Zöldövezet Program

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a MOL Nyrt. által meghirdetett  MOL Zöldövezet Program 2015. című felhívására. A pályázaton elnyert pénzből őshonos növényeket, kerti eszközöket és a megvalósításhoz szükséges alapanyagokat lehet vásárolni. De lehet fordítani takarításra, szeméttárolók illetve szelektív hulladékgyűjtők létesítésére, felújítására, valamint biciklitárolók, padok, asztalok kihelyezésére vagy környezetbarát felújítására is.

Bővebben: MOL Zöldövezet Program