Jelentkezés a táborainkba - 2017

Szafi Ház

2020. október 26.

 

2020. október 19.

 

2020. június 15.   

    


 

SzaFi Nyári Tábor ajánlatai 2017 évben

A tábor helyszíne Nyírgyulaj SZAFI Kemping közel két hektáros terület, mely a település belterületén, busszal és kerékpárral könnyen megközelíthető. A Kemping zárt, a szolgáltatásait a táborozók vehetik igénybe. A szállás a diákok részére 8 ágyas házikókban történik emeletes ágyakkal (nagyméretűek) berendezve (ágynemű biztosítva). Kulturált zuhanyzó és wc (3 db férfi, 3 db női, 1 db akadálymentesített ) külön épületben található.
Utaztatást Nyíregyháza területéről térítésmentesen vállalunk előzetes helyszínegyeztetéssel férőhely függvényében. 

Időpontok
2017. június 19- 2017. augusztus 12. között heti turnusokban indítjuk a tematikus táborokat (napközis táborok: hétfőtől –péntekig, bentlakásos táborok hétfőtől-szombatig) A jelentkezéseket folyamatosan a férőhelyek feltöltéséig tudjuk fogadni. A turnusok pontos időpontjait az egyesület facebook oldalán, valamint az egyesület honlapján lehet nyomon követni 2017. március 10-től) 

Szervezett csoportok esetén két fő  kísérő részére a részvétel díjtalan.

Áraink:
Gyerekfelügyelet napi szinten kérhető szolgáltatás 3000 ft/nap
Napközis tábor ( 5 napos) 3000 ft/fő/nap
Bentlakásos tábor (6 nap, 5 éjszaka) :5000ft/fő/nap 

Az ár tartalmazza az étkezést: 
Napközis táborban és gyerekfelügyelet keretében : Az ellátás tízórai, ebéd, uzsonna házias ételekből elkészítve, ami 1 meleg étkezést jelent (ami bőséges). 
Bentlakásos táborban az ár az étkezés mellett a szállás költségét is tartalmazza. Az ellátás reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora házias ételekből elkészítve, ami 2 meleg étkezést jelent (bőséges). 
A Kemping területén épített kemence jó szolgálatot tesz a napi étkezések során, akár közösen a gyerekkel is elkészíthetőek különböző ételek Pl. lapcsánka, kalács.

A Tábor területén kínált szolgáltatásaink térítésmentesen:
A szabadidő eltöltésére TÉRÍTÉSMENTESEN biztosítjuk a tábor területén szakemberek segítségével íjászat, csapatsportok, sorversenyek szervezése, táncoktatás pl. zumba, ping-pong, csocsó, tollas, röplabda, különböző labdajátékok, továbbá igény szerint bicikli túra a Natura2000 területre, ahol megleshetjük az ürgéket és megtekintetjük a helyi kunhalmokat. Napközben kézműves foglalkozások. 

KIEMELT AJÁNLATUNK a táborozóknak szintén térítésmentesen: vizi foci, buborék foci használata.

A Tábor területén kínált szolgáltatásaink térítés ellenében:
Lehetőség van még igény szerint : lovas kocsikázásra a helyi tanyára, környező erdőbe  (500 ft/fő)
Lovaglás: 1000 ft/30 perc/fő

Bejelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.               
Telefonszám: 06/306766881
Facebook: Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület – SZAFI  

Letölthető szülői nyilatkozat

                                     

Várunk szeretettel: 
                                   A   Szervezők!